ΚΟΥΖΙΝΑ
Κις Λορέν
Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 13:54
Υλικά Ζύμη 270 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε μικρά κομμάτια ½ κουτ. γλυκού αλάτι 2 κουτ. σούπας παγωμένο νερό Γέμιση 4 πράσα (μόνο τα τρυφερά μέρη),ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας βούτυρο 8 φέτες μπέικον 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 4 αυγά 450 ml κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
«Πρασόρυζο» κοκκινιστό με τραχανά
Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 22:22
Μους σοκολάτας με ξηρούς καρπούς
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 14:08
Τηγανιά κοτόπουλου με φέτα
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 13:45
Υλικά 50 ml ελαιόλαδο 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, σε κύβους του 1 εκ. 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/3 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι, τριμμένο 1 φύλλο δάφνης 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα, κατά προτίμηση καπνιστή (θα τη βρούμε σε μπαχαράδικα) 1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια, καλά στραγγισμένα και…