Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και λαδώνουμε το ταψί. Αλευρώνουμε μια λεία επιφάνεια και ανοίγουμε ελαφρώς τη ζύμη κουρού με τον πλάστη. Τη στρώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλύψει τον πυθμένα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κατίκι με το γάλα, αλατοπίπερο και τα απλώνουμε ομοιόμορφα στη ζύμη. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα μανιτάρια με τα πράσα και το κρεμμύδι για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στη ζύμη. Σκορπίζουμε το κατσικίσιο τυρί, τα καρύδια (αν βάλουμε) και ψήνουμε σε χαμηλό ράφι στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί η ζύμη από κάτω. Ξεφουρνίζουμε για λίγο, σκορπίζουμε το σαλάμι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει στην επιφάνεια.