ΥΛΙΚΑ
250 γρ. σπαγγέτι
2-3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες κομμένες καρέ
2 φλ. ντομάτα κονκασέ Pummaro
5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
1 σκ. σκόρδο2
κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
½ φλ. κρασί
1 πιπερίτσα καυτερή
1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. κάπαρη
1 σπιτικό ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου Knorr
1 κ.σ. μαργαρίνη Βιτάμ
1 φλ. πεκορίνο Αμφιλοχίας τριμμένο
Αλάτι Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά με λίγο αλάτι σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευστή.
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι, ρίχνουμε την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο, τα σωτάρουμε ελάχιστα και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες (λιαστή & φρέσκια) και την κάπαρη. Σωτάρουμε για λίγο ακόμα και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα σπαγγέτι στο τηγάνι, δοκιμάζουμε για αλάτι και ρίχνουμε αν χρειάζεται. Προσθέτουμε τη ρίγανη, το ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών μαζί με μισό ποτήρι χλιαρό νερό ή ζουμάκι από τον βράσιμο των ζυμαρικών. Ανακατεύουμε για να διαλυθεί ο ζωμός. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και προσθέτουμε το τυρί, τον βασιλικό και τη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε τρίβουμε λίγο πιπέρι από πάνω και σερβίρουμε.
Πηγή: chefonair gr