Κυδώνι γλυκό

  • Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 17:58

ΥΛΙΚΑ
2 κυδωνια μεγαλα
2 ποτηρια νερο
3 1/2 ποτηρια ζαχαρη
1 κουτ σουπ γλυκοζη
λιγες σταγονες λεμονιου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβουμε και καθαριζουμε τα κυδωνια μας ,τριβουμε στον τριφτη στο χοντρο μερος τα κυδωνια και τα βαζουμε σε ενα μπολ με λιγες σταγονες λεμονιου να μην μας μαυρισουν.Σε μια κατσαρολα βαζουμε το νερο την ζαχαρη και την γλυκοζη μολις αρχισει και βραζει μετραμε αλλα 5 λεπτα και ριχνουμε και τα κυδωνια μας.Αφηνουμε να βρασουν μεχρι να εχουμε ενα σιροπι δεμενο καλα!!!!!Αφηνουμε να κρυωσει και γεμιζουμε τα βαζακια μας αφου πρωτα τα εχουμε αποστειρωση!!!!

Πηγή: sintagoulis gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ