Κεφτεδάκια μεθυσμένα με ούζο

  • Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 23:11

Υλικά
250γρ. xοιρινός κιμάς
250γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
3 παξιμάδια μαύρα
Δύα αυγά
Λίγο ξύδι
Μισό ποτηράκι ούζο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με τα παξιμάδια που τα έχουμε μουσκέψει και στύψει γερά. Το πλάσιμο τους γίνεται σε μικρές μπάλες στο εσωτερικό των οποίων έχουμε τοποθετήσει με επιδέξιο τρόπο ένα μικρό κύβο από τυρί φέτα. Αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τους σερβίρουμε με φέτες λεμονιού και φούντες μαϊντανού.

Πηγή: in gr

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ