Κολοκυθολούλουδα γεμιστά με ρύζι και βιολογικό κατσικίσιο Μαστέλο

  • Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 02:12


Υλικά

(για 6 άτομα)
30 κολοκυθολούλουδα
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 μέτρια ντομάτα τριμμένη
1 μικρό κολοκύθι τριμμένο
1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα
2 κουταλιές μαϊντανό
1 κουταλιά ψιλοκομμένου δυόσμου
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
200γρ. βιολογικό κατσικίσιο Μαστέλο ξυσμένο
αλάτι και πιπέρι
Χυμός 1/2 λεμονιού

Εκτέλεση
Καθαρίζετε το εσωτερικό των κολοκυθολούλουδων και τα πλένετε προσεκτικά για να μη σπάσουν. Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και με το μείγμα γεμίζετε τα λουλούδια. Στη συνέχεια, τα βάζετε σε μία κατσαρόλα το ένα δίπλα στο άλλο και τα σκεπάζετε με ένα πιάτο. Ρίχνετε 2 1/2 φλιτζάνια νερό και το χυμό του λεμονιού. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, χαμηλώνετε τη φωτιά και ψήνετε για 45 λεπτά.

  • Πηγή : in gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

SHOWBIZ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ