Γεμιση:
750gr τυρι φετα λεσβου
1.500gr κρεμμυδια ξερα
2 αυγα
1 φλυτζανακι του τσαγιου ελαιολαδο λεσβου
1 φλυτζανακι του τσαγιου ψιλοκομμενο φρεσκο διοσμο
Ζυμη:
1 ποτηρι λεσβιακο ελαιολαδο
1 ποτηρι χλιαρο νερο
1 κοσφτο κουταλακι του γλυκου αλατι
1 φλυτζανακι του καφε ξυδι
1 κιλο αλευρι
Ζυμωνουμε τη ζυμη και την αφηνουμε 30 λεπτα νε ξεκουραστει ,βαζουμε τα κρεμμυδια κομμενα ροδελες και τα αχνιζουμε να μαραθουν καλα, προσθετουμε το ελαιολαδο αφηνοντας τα να τσιγαριστουν. Λιωνουμε το τυρι με ενα πιρουνι και το ριχνουμε στα κρεμμυδια, προσθετουμε τα αυγα και το δυόσμο και τα ανακατευουμε. Ανοιγουμε ενα φυλλο στον πλαστη παχους μισο δακτυλο και το βαζουμε σε λαδωμενο ταψι, βαζουμε τη γεμιση. Ανοιγουμε δευτερο φυλλο ομοιως με το πρωτο και σκεπαζουμε, χαραζουμε την πιτα σε κομματια την αλοιφουμε με μπολικο ελαιολαδο και ψηνουμε σε φουρνο στους 180 βαθμους για περιπου μια ωρα! καλη επιτυχια