ΥΛΙΚΑ:
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες μαύρες ελιές
ι κιλό αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
λίγο αλάτι
λίγη ζάχαρη
μισό ποτήρι ελαιόλαδο
νερό όσο σηκώσει η ζύμη
σουσάμι για το πασπάλισμα
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΛΙΑΣ:
μαύρες ελιές
3 με 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
6 με 7 φυλλαράκια φρέσκος δυόσμος
3 με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Φτιάχνουμε τη ζύμη ανακατεύοντας τα υλικά ενώ προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται έτσι ώστε να μην κολλάει στα χέρια. Κατόπιν την αφήνουμε να "ξεκουραστεί" για 1 ώρα περίπου. Στη συνέχεια φτιάχνουμε το μείγμα ελιάς ανακατεύοντας τα υλικά μας. Μόλις η ζύμη μας έχει ήδη φουσκώσει τη χωρίζουμε σε 3 με 4 ίσα μέρη. Βάζουμε στη μέση το μείγμα ελιάς και γυρίζουμε τη ζύμη σε ρολό. Το τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί με τη δίπλωση από κάτω για να μην ανοίξει. Το αφήνουμε πάλι 1 ώρα να "ξεκουραστεί" και μόλις είναι έτοιμο το αλείφουμε με λίγο λαδάκι, πασπαλίζουμε με σουσάμι ενώ κάνουμε 5 περίπου χαρακιές στην επιφάνεια για να ψηθεί καλά. Το ψήσιμο διαρκεί μισή ώρα και γίνεται στους 180 βαθμούς. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και το κόβουμε μισή ώρα αργότερα για να έχει κρυώσει...