Ζώδια. Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 02.07.2012 έως 08.07.2012

  • Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 00:34

Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.

 

ΚΡΙΟΣ

(21/3 - 19/4)

KRIOS

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα σε κάνει να νιώσεις άμεσα πως κάτι αλλάζει στη ζωή σου, με τρόπο έντονο, ίσως και εκκωφαντικό. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Άρη στο Ζυγό στις 4/7 θα σε ξεκολλήσει από μία ανιαρή καθημερινότητα και θα σε κάνει να ανοίξεις τα μάτια σου μπροστά στα σημαντικά ζητήματα της ζωής σου. Η σύνοδος Αφροδίτης/Δία στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο, σου γεννά ιδέες σχετικά με μετακινήσεις και νέα ξεκινήματα κάπου μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Η παρουσία του Ερμή στο Λέοντα είναι μία εξαιρετική αφορμή για να υπάρξουν ερωτικά σκιρτήματα στις επαφές σου με άτομα που είναι τριγύρω σου. Αυτό όμως που έχει τεράστια σημασία είναι η Πανσέληνος της 3ης Ιουλίου στον Αιγόκερω που μοιάζει σαν να σου κρύβουν τον Ήλιο (έστω και στιγμιαία). Το μαύρο σύννεφο που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι σου (απογοήτευση από τις συνθήκες εργασίας ή τις ανύπαρκτες προοπτικές εξέλιξης) είναι γεγονός και πρέπει να το αποδεχτείς ή να μαζέψεις τα πράγματα σου και να αλλάξεις γειτονιά, πόλη, χώρα ή πλανήτη. Τελικά, όταν κάποιες καταστάσεις γίνονται ανυπόφορες, τότε η μόνη λύση είναι να πάρεις από το χέρι όποιο άτομο θεωρείς σημαντικό και να φύγετε μακριά. Και μη μου πεις πως σκέφτεσαι να επιστρέψεις.


ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 - 20/5)

TAYROS

Πόσο σκληρό είναι για έναν/μία Ταύρο να αποχαιρετά τον Άρη που περνά στο Ζυγό, όταν τους προηγούμενους εννιά μήνες έζησες με τρόπο που θεώρησες πως οι ευκαιρίες δεν παύουν να υπάρχουν ποτέ στη ζωή; Η αλήθεια είναι πως με την Πανσέληνο της 3ης Ιουλίου θα πρέπει να καταλάβεις πως όσο και να θέλεις μια ζωή που κυλά στρωτά, όσο κι αν θα επιθυμούσες να ζεις χωρίς εμπόδια και αδιέξοδα, τώρα θα νιώσεις το αύριο να σκοτεινιάζει και πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να βγουν τα μαχαίρια και να πρέπει να υποστηρίξεις τη γνώμη σου με τρόπο που μπορεί να φαντάζει και απόλυτος. Στην καθημερινότητα σου θα νιώσεις να μην μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι σου, αφού αν τόσο καιρό υπερέβαλες ή έζησες στο μάξιμουμ, τώρα πρέπει να εναρμονίσεις τη ζωή σου με τις αντοχές του σώματος σου. Τέλος, στον οικονομικό τομέα, καιρός είναι να ανοίξεις τα μάτια σου και να αναρωτηθείς αν μπορείς να συνεχίσεις να ζεις χωρίς να βλέπεις τι γίνεται γύρω σου ή μήπως έφτασε η ώρα να κάνεις κάποιες αλλαγές στο τρόπο ζωής σου (για να εναρμονιστεί με το μέγεθος του πορτοφολιού σου). Ναι, αυτό το καλοκαίρι είναι πιθανό να μην περιλαμβάνει ταξίδια και long weekends, αφού πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή τις νέες σου προτεραιότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 - 21/6)

DIDYMOI

Αυτή η τόσο δύσκολη Πανσέληνος της 3ης Ιουλίου στον Αιγόκερω, θα σε κάνει να αναρωτηθείς πόσο ικανός/η είναι ο/η Άλλος/η να ορίσει τη ζωή σου με τον τρόπο που εκείνος/η επιδιώκει. Βρίσκεσαι πλέον σε μια περίοδο που η επήρεια του Άρη από την Παρθένο και των εκλείψεων στον άξονα του ζωδίου σου έλαβαν τέλος και θα πρέπει να αφομοιώσεις πως άλλαξε ο τρόπος ζωής σου τους περασμένους εννέα περίπου μήνες (και άλλαξε πολύ!). Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο σου σε βοηθούν να βάλεις μπροστά νέα πλάνα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, να αυξήσεις τον αριθμό των ανθρώπων ή των ευκαιριών γύρω σου, αλλά η Πανσέληνος σου λέει ταυτόχρονα πως οτιδήποτε και αν αποφασίζεις να κάνεις, θα πρέπει να γνωρίζεις αν δίνει την προοπτική ενός σταθερότερου μέλλοντος ή είναι ακόμη ένα καπρίτσιο παιδικής αθωότητας. Πάνω σε αυτή τη βάση λοιπόν, μία νέα γνωριμία θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα από την αρχή, είτε περιπέτεια, είτε σχέση ζωής (τα «θα δούμε πως πάει» κομμένα!), μία εγκυμοσύνη δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν τυχαίο γεγονός, ένας χωρισμός πρέπει να θεωρείται σαν φυσικό επακόλουθο αν στη σχέση σου δεν έβλεπες ανοικτούς ορίζοντες... Με απλά λόγια, λίγη περισσότερη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 - 22/7)

KARKINOS

Ξεκινά η εποχή που οι σημαντικές αποφάσεις που κυοφορούνταν στο μυαλό σου ή στο παρασκήνιο θα πάρουν σάρκα και οστά. Τι σημαίνει αυτό; Μεγάλες αναταράξεις στη φυσιολογικό ρυθμό της ζωή σου. Επειδή όμως μάλλον σε τρόμαξα, ας τα πάρουμε ένα-ένα. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό στις 4/7 σημαίνει πως έφτασε η εποχή να βάλεις σε προτεραιότητα σε ανθρώπους, υποθέσεις και ασχολίες, αφού θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην προσωπική-οικογενειακή ζωή και την καριέρα σου. Επειδή όμως το πέρασμα του Άρη είναι κάπως βίαιο, θα σου πρότεινα να εξασκήσεις το τακτ σου, αφού είναι πιθανό να προκληθείς (από οικείους αλλά και άτομα στο χώρο εργασίας σου) και αντιδράσεις με τρόπο που δείχνει καταπιεσμένη οργή και κατάλοιπα παραπόνων. Κακή επιλογή... Παράλληλα το yod μεταξύ Αφροδίτης/Ερμή και Πλούτωνα δείχνει πως όσο υπάρχει παρασκήνιο στη ζωή σου (κάθε λίγο όλο και κάτι μαθαίνεις πως λέγεται για εσένα πίσω από κλειστές πόρτες, είτε στη δουλειά, είτε εντός της οικογένειας), τόσο περισσότερο θα δυσκολεύεσαι να θέσεις εσύ τους όρους στις σχέσεις σου. Από την άλλη πλευρά, μάλλον είναι η ώρα σου να κάνεις κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρες (στα ίδια παραπάνω πρόσωπα), ώστε να γνωρίζεις αν πατάς σε χρυσαφένια ή σε κινούμενη άμμο. Α, και τέλος, υπάρχει και η Πανσέληνος απέναντι σου, στον Αιγόκερω, στις 3/7 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Στο αναφέρω, ώστε να μην χάσεις τη Γη κάτω από τα πόδια σου όταν σου δώσουν τα κλειδιά για να οδηγήσεις μία νταλίκα σε σοκάκι νησιού. Μετάφραση: Θα κληθείς να αποδείξεις αν εννοείς όσα υποστήριζες τόσο καιρό (είτε στο/στη σύντροφο σου, είτε στην εργασία σου) με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

 

ΛΕΩΝ

(23/7 - 22/8)

LEON

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται μάλλον σε αναβρασμό... Αν πλήττεις στη δουλειά σου και δεν κάνεις τίποτα για αυτό, τότε το σώμα σου θα σου δώσει το σινιάλο που χρειάζεσαι για να το κατανοήσεις. Αν πιστεύεις πως παρατείνοντας μία περίοδο ανεργίας κερδίζεις χρόνο για να ξεκουραστείς, τότε σύντομα θα καταλάβεις πως άτομα του περιβάλλοντος σου κάνουν βήματα προς την εξέλιξη τους και εσύ μένεις στάσιμος/η. Αν πάλι οι επαφές σου για την έναρξη ή την εξέλιξη μίας επαγγελματικής σου υπόθεσης αυξάνονται ή κορυφώνονται, τότε θα έρθεις αντιμέτωπος/η με προβλήματα που προκύπτουν αναπάντεχα και σου καταναλώνουν χρόνο που θεωρείς (και πράγματι είναι) πολύτιμος. Τελικά, αυτή την εβδομάδα μαθαίνεις πως όσο επιμένεις να κάνεις τον ταχυδακτυλουργό που κάνει τα εύκολα κόλπα με τις κορύνες, τόσο θα χάνεις την ευκαιρία να περάσεις στο επόμενο νούμερο που, αν και δυσκολότερο, θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο και θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία. Επιπλέον αναρωτήσου και το εξής: αναζητάς απλά ένα πολυπληθές κοινό για να σε χειροκροτεί από συνήθεια ή υποχρέωση ή εκείνους του σταθερούς υποστηρικτές σου που κατανοούν τον τρόπο που εκφράζεσαι και δρας επειδή πιάνουν τα vibes της καρδιάς σου;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 - 22/9)

PARTHENOS

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να κάνεις όταν ο Άρης μαζέψει όλη του την ενέργεια και αποχωρήσει από ζώδιο σου; Σε ρωτάω γιατί αυτό θα συμβεί στις 4 Ιουλίου, που ο Άρης περνά στο Ζυγό και ξαφνικά νιώθεις σαν να σου παίρνουν απότομα τα αποθέματα ενέργειας που είχες συσσωρεύσει. Από τη μία πλευρά, η αποχώρηση του Άρη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα σενάριο-θρίλερ: αφού συνήθισες να έχεις το πάνω χέρι σε ερωτικές και επαγγελματικές συνδιαλλαγές εδώ και εννέα μήνες περίπου, ξυπνάς το πρωινό της 4ης Ιουλίου και αναρωτιέσαι πως είναι δυνατό να φέρεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και τις ικανότητες σου που έχεις διαφημίσει. Είναι και αυτή η Πανσέληνος της 3ης Ιουλίου που σου φωνάζει πως δεν είσαι πλέον ένας/μία ορμητικός/η έφηβος/η που μπορεί να εκπληρώσει κάθε ερωτική φαντασίωση. Συνυπολόγισε και τη σύνοδο Αφροδίτης/Δία στο Ηλιακό σου ζενίθ, που εξακολουθεί να φέρνει προς το μέρος σου ανθρώπους και υποχρεώσεις και σε κάνει να αισθάνεσαι πως έχεις μπροστά σου χιλιάδες κομματάκια ενός παζλ που πρέπει να συνθέσεις. Άραγε η εικόνα που θα φτιάξεις από αυτά θα είναι η επαγγελματική σου απογείωσης; Από την άλλη πλευρά, το γεγονός πως ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σου έχει και τα θετικά του, αφού θα μπορέσεις επιτέλους να πέσεις στο κρεβάτι σου και να κοιμηθείς όσο χρειάζεται, αναπληρώνοντας ξεκούραση για όλο το περασμένο εννιάμηνο που ζούσες μόνο για την δράση. Τελικά, αυτή είναι η εβδομάδα που μπορεί να τρομάξεις ή να χαρείς με την εικόνα του εαυτού σου και των επιτευγμάτων σου των τελευταίων μηνών, αφού βγάζεις τα κόκκινα (ελέω Άρη) γυαλιά που φορούσες τόσο καιρό. 

ΖΥΓΟΣ

(23/9 - 23/10)

ZYGOS

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου σηματοδοτεί μια μεγάλη μετάβαση που γίνεται στη καθημερινότητα σου και καλείσαι να διαχειριστείς χωρίς φόβο, αλλά με πάθος και διορατικότητα (που αν όλα πήγαν καλά, καλλιέργησες του προηγούμενους εννιά μήνες). Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σου στις 4/7 μετά από εννιάμηνη παρουσία του στο 12ο Ηλιακό σου οίκο, θέλει να σου υπενθυμίσει πως δε χωράνε αναβολές για το ντεμπούτο σου στη σκηνή, την οποία είχες την ευκαιρία να επεξεργαστείς για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα παρασκήνια. Ποια είναι αυτή; Ο Άρης μιλάει για την ανάγκη δράσης σε μια μακροχρόνια επαγγελματική συνεργασία (Μένεις ή φεύγεις; Εξέλιξη ή απόδραση;) ή για μια σημαντική απόφαση σχετικά με την προσωπική σου ζωή (ειδικά αν είσαι σε σχέση, τώρα θέλεις όσο ποτέ να λυθούν όλα τα προβλήματα!). Παράλληλα, όσο και να θέλεις να μιλήσεις για τις διακοπές σου, όσο και να ελπίζεις πως οι φίλοι/ες είναι τα άτομα που σε βοηθούν να βλέπεις τη ζωή με θετική ματιά και διάθεση κουβέντας ώστε να αποφεύγεις τις δράσεις, η Πανσέληνος της 3ης Ιουλίου σου υπενθυμίζει πως συνεχίζεις να βρίσκεσαι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των Πλούτωνα και Ουρανού που έχουν βαλθεί να μεταμορφώσουν εκ βάθρων την αντίληψη που έχεις για τον εαυτό σου και τη θέση σου στη ζωή. Είναι λοιπόν η ώρα που θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι, να σχεδιάζεις, να ονειροπολείς, να αναπολείς... Αν δεν αναλάβεις δράση κόντρα σε όσα σε ενοχλούν σε εσένα, οι εξελίξεις θα σε προλάβουν!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 - 21/11)

SCORPIOS

Και ξαφνικά, ο Άρης περνά στο Ζυγό και 12ο Ηλιακό σου οίκο, και νιώθεις πως δεν έχεις κανένα κοινό σημείο επαφής με τα άτομα που τόσο καιρό περιστρέφονται γύρω σου και θεωρείς πως αποτελούν το νέο φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Αρχίζοντας να αναζητάς πραγματικά σημεία επαφής και σύγκλισης, τόσο στον επαγγελματικό (με συναδέλφους/συνεργάτες) όσο και στον ερωτικό τομέα (με το/τη σύντροφο σου ή εκείνον/η που γυροφέρνεις), θα καταλάβεις πως όσα έζησες τους περασμένους μήνες, μπορεί να αποτελούν το κύκνειο άσμα μίας ζωής που σβήνει αργά και σταθερά. Τι νόημα έχει να κανονίζεις καλοκαιρινές διακοπές, όταν από το Φθινόπωρο μπορεί να βρεθείς κάπου μακριά για χάρη (ή εξαιτίας) του/ης συντρόφου ή για λόγους οικονομικούς; Γιατί να πρέπει να ανακατεύεσαι στα προβλήματα και στους προβληματισμούς ανθρώπων που ανήκουν στο συγγενικό σου κύκλο, όταν το μόνο που ζητάς είναι μια ευκαιρία να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή και να μεταφερθείς μακριά από αυτό το περιβάλλον που κατάντησε τοξικό; Ποιος είναι ο λόγος να συνεχίζεις σπουδές που βλέπεις πως σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ταμείο ανεργίας; Βλέποντας λοιπόν πως έχεις παρασυρθεί σε μία ζωή που ίσως να μην υπάρχουν οι πραγματικές σου επιθυμίες, θα πρέπει να καταλάβεις πως έχεις ανάγκη από απομόνωση και επαναπροσδιορισμό κάποιων προτεραιοτήτων, που έθεσες πολύ πρόχειρα το προηγούμενο διάστημα, παρασυρόμενος/η από τον ενθουσιασμό της στιγμής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 - 21/12)

TOXOTIS

Με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη σε θέσεις πλέον που σε ευνοούν όσο το δυνατό περισσότερο, αυτή η εβδομάδα ενδέχεται να συμβολίζει το κλείσιμο της πόρτας ενός σκοτεινού δωματίου που ως πρόσφατα κατοικούσες, αφού αποφάσισες να τραβήξεις το δρόμο προς ένα καλύτερο αύριο. Η αλήθεια είναι πως στον οικονομικό τομέα θα νιώσεις να πιέζεσαι, αλλά ίσως με αυτό τον τρόπο να έρθεις σε επαφή με τις χειροπιαστές απαιτήσεις της υλικής πραγματικότητας - γνώση που θα σε βοηθήσει να ορίσεις τη ζωή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από αυτή τη σκληρή ρουτίνα που βίωσες στον επαγγελματικό ή/και προσωπικό τομέα τους τελευταίους μήνες μπορεί να εκφραστεί με μία πρόταση για μία εκδρομή με φίλους, με την αποδοχή μίας εργασίας που φαντάζει σαν σωτηρία ακριβώς την εποχή που είχες πιεστεί πέρα από τα όρια σου ή με μία ερωτική γνωριμία που διώχνει τις έννοιες από το μυαλό σου. Η εβδομάδα αυτή είναι σίγουρα ο προάγγελος ενός μήνα που θα έχεις την ευκαιρία να χαρείς μικρές καθημερινές στιγμές που προσφέρουν ευτυχία και που μέχρι σήμερα φοβόσουν να πιστέψεις πως έχεις δικαίωμα σ' αυτές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 - 19/1)

AIGOKEROS

Είναι μια εποχή που δεν μπορείς να σφυρίζεις κατ' εξακολούθηση αδιάφορα, θεωρώντας πως είτε είσαι στο απυρόβλητο, είτε μπορείς να αφήνεις άλλα άτομα να κινούν νήματα που γνωρίζεις πολύ καλύτερα πως να χειριστείς εσύ. Η σκληρή Πανσέληνος στο ζώδιο σου στις 3/7 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, αρχή του δευτέρου) είναι η στιγμή που πρέπει να δώσεις μία σαφή απάντηση: αντέχεις να επιλέξεις εκείνο το μονοπάτι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα σε ξεγυμνώσει (ψυχολογικά και συναισθηματικά) στο άμεσο περιβάλλον σου (σύντροφος, οικογένεια), με απώτερο σκοπό να φορέσεις το νέο σου λαμπερό πανωφόρι (δηλαδή να βρεις ξανά τον εαυτό σου που αγαπάς, λυτρωμένο από την ψυχολογική πίεση που επέβαλλες στον εαυτό σου); Με το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό σχεδόν ταυτόχρονα, στις 4/7, αντιλαμβάνεσαι πως όσα τόσο καιρό σκεφτόσουν και προσπαθούσες να βάλεις σε μία σειρά, έφτασε η στιγμή να αναδείξουν τη δυναμική τους. Στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα στην εμπειρία και στον ενθουσιασμό για νέες προκλήσεις. Τι λες, έχεις το κουράγιο να περπατήσεις ένα νέο δρόμο στον οποίο ΣΥΝ-πορεύεται με τα άτομα που επέλεξες και σε επέλεξαν; Η εναλλακτική είναι η μοναχικότητα. Αλλά αυτό τον δρόμο τον ξέρεις καλά, σωστά;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 - 18/2)

YDROXOOS

Από αυτή την εβδομάδα, η πλειάδα των προσωπικών πλανητών που βρίσκονται σε ευνοϊκές προς εσένα θέσεις, αυξάνει. Εκτός από την Αφροδίτη από τους Διδύμους (που σε σύνοδο με το Δία έχει μετατρέψει τις ερωτικές προκλήσεις σε μία ευχάριστη βόλτα σε λούνα παρκ), από τον Ερμή στο Λέοντα (που δε σταματά να φέρνει στο προσκήνιο ανθρώπους με ερωτικό ενδιαφέρον), μπαίνει και ο Άρης στο Ζυγό που λέει πως έφτασε η ώρα να κανονίσεις αυτό το ταξίδι που σκέφτεσαι τόσο καιρό ώστε να χαρείς τον έρωτα σου ή να ξεφύγεις από μία σκληρή καθημερινότητα. Από την άλλη πλευρά, εκτός από τον προσωπικό τομέα, όλες οι παραπάνω προτάσεις μπορούν να αναφέρονται στον επαγγελματικό τομέα και στις ευκαιρίες που σου ανοίγονται σχετικά με επαφές με εξωτερικό, με νέα σεμινάρια και μεταπτυχιακά ή με προτάσεις για συνεργασίες που θα μπορούσαν να δείχνουν πως θα μπορούσες να κάνεις και μία στροφή στην καριέρα σου. Μέσα σε όλα όμως αυτά τα ευχάριστα, θα πρέπει να έχεις στο νου και κάτι τελευταίο. Η Πανσέληνος της 3ης Ιουλίου στον Αιγόκερω, στο πιο σκοτεινό σημείο του χάρτη σου, θέλει να σου πει πως το ένστικτο σου αντιλαμβάνεται τις αλλαγές που γίνονται στην κοινωνία πριν το μυαλό σου αρχίσει να επεξεργάζεται τα σήματα που λαμβάνει. Αν λοιπόν όλες οι θετικές επιρροές που δέχεσαι δείχνουν πως ανοίγεις τα φτερά σου προς επιλογές που δεν επαναλαμβάνουν ένα πατρόν παρελθοντικής ζωής, τότε προχώρα με βήμα ταχύ. Αν όμως αποφασίζεις να κατεβάσεις τα παιχνίδια που είχες καταχωνιάσει στο πατάρι της ψυχής σου και να παίξεις πάλι μαζί με τα ίδια πρόσωπα που σε ανάγκασαν να τα κρύψεις στο παρελθόν, τότε η χαρά σου θα είναι πολύ, μα πολύ παροδική.

 

ΙΧΘΥΕΣ

(19/2 - 20/3)

IXTHYES

Οι ισορροπίες που καλείσαι να κρατήσεις είναι για ακόμα μία εβδομάδα πολύ λεπτές, με μία μόνο διαφορά: αυτή τη φορά κάπως θα πρέπει να αντιδράσεις. Στον προσωπικό τομέα, ο/η Άλλος/η είναι ένα άτομο με το οποίο θα πρέπει να σκέφτεστε και σχεδιάζετε ταυτόχρονα, αλλιώς αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να πεθάνει (αφού δε βλέπετε με τον ίδιο τρόπο το κοινό σας μέλλον). Αν είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις ανάγκη από θόρυβο στη ζωή σου, αλλά από ένα άτομο που γνωρίζει πως να ησυχάζει τις φοβίες σου, χωρίς να πρέπει να συζητάτε για αυτές. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν σχέδια και πλάνα για κοινές συνεργασίες και ξεκινήματα, αλλά μήπως πρέπει να τσεκάρεις το ρόλο ατόμων που βρίσκεστε στην ίδια βάρκα; Μήπως πρέπει να διαχωρίσεις το φιλικό σας ρόλο από το ρόλο των συνεργατών που προϋποθέτει και διαφορετικές ευθύνες και υποχρεώσεις; Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μία φάση της ζωής σου που βρίσκεις άτομα και ασχολίες που θα πλαισιώσουν τις δικές σου ανάγκες και δικά σου ενδιαφέροντα, να σου υπενθυμίσω πως δε χρειάζεσαι ούτε αφεντικά, αλλά ούτε αδύναμους κρίκους σε αυτή τη συμπόρευση. Χρειάζεσαι ανθρώπους που δε φοβούνται να βάλουν το χέρι στην καρδιά τους και να σου προσφέρουν τα συναισθήματα και την υποστήριξη που έχεις ανάγκη για να τους εμπιστευτείς.

  • Πηγή : stardome.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια. Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 25.06.2012 έως 01.07.2012

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

SHOWBIZ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ