Υλικά
1 λόλα πράσινη
1 λόλα κόκκινη
1 πράσινη σαλάτα (Γαλλική)
½ Ρόδι, τα σπόρια
150 γρ ανθότυρο σε κύβους
Για το ντρέσσινγκ
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Αλάτι – Πιπέρι
Διαδικασία
Κόβουμε με τα χέρια μας τις σαλάτες σε κομμάτια και τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα.
Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς ανακατεύοντας και προσθέτουμε το ρόδι και το ανθότυρο.
Χτυπάμε τα υλικά του ντρέσσινγκ σε ένα ποτηράκι με ένα πιρούνι και περιχύνουμε την σαλάτα.
Πηγή: captaincook gr