Φιλέτα βοδινού με πιπεράτη σάλτσα

  • Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 13:51

Εύκολη πικάντικη συνταγή για το καθημερινό σας τραπέζι.

Υλικά:

  • 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
  • 150 γρ. βούτυρο μαλακό
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 φιλέτα βοδινού
  • λίγες σταγόνες ταμπάσκο

Διαδικασία:

Σε ένα γουδί λιώνετε τους κόκκους του πιπεριού και στη συνέχεια τους ανακατεύετε καλά σε ένα μπολ με το βούτυρο, τον μαϊντανό και το ταμπάσκο. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολολλας ή μεμβράνης και το τυλίγετε έτσι ώστε να σχηματίσει ρολό. Το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά. Ψήνετε τα φιλέτα για 10′ και τα σερβίρετε, αφού τα γαρνίρετε με 2 φέτες από το πιπεράτο βούτυρο.

Καλή όρεξη!

  • Πηγή : jenny gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ