Υλικά:
- 4-5 μήλα
- 1 πακέτο βούτυρο
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. κανελογαρύφαλλο
- 5 αυγά
- 5 φλιτζ. καφέ ζάχαρη
- 5 φλιτζ. καφέ αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Διαδικασία:
Κόβετε τα μήλα σε χοντρές ροδέλες και τις στρώνετε στον πάτο ενός αβουτύρωτου ταψιού. Λιώνετε το βούτυρο σε τηγανάκι μαζί με το 1 φλιτζ. ζάχαρη και το κανελογαρύφαλλο και το ρίχνετε πάνω στα μήλα. Χτυπάτε τα αυγά μαζί με τα 5 φλιτζανάκια καφέ ζάχαρη. Προσθέτετε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνετε τον χυλό στο ταψί και ψήνετε στους 180°C για 1 ώρα.
Καλή όρεξη!