Γαύρος ριγανάτος

  • Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 11:29
Υλικά

-1 κιλό γαύρο
-½ πιπεριά καυτερή κομμένη σε ροδέλες
-1 κουτ. γλυκού αλεύρι
-1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
-½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
-1 κουτ. γλυκού (κοφτή) μουστάρδα
-ρίγανη φρέσκια
-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Eκτέλεση Διαλύουμε το αλεύρι με λίγο νερό και το ρίχνουμε σε βαθύ τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το λεμόνι, λίγο αλάτι, τη μουστάρδα, την πιπεριά και τον γαύρο. Mαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά και λίγο πριν από το τέλος προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

  • Πηγή : thecookbook gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ