Καλοκαιρινό μπριάμ

  • Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 09:57

Τι χρειαζόμαστε:


2 μέτρια κολοκυθάκια
3 μέτριες πατάτες
2 μέτρια καρότα
1 ντομάτα
250 γρ. φέτα σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο
λάδι
αλάτι
πιπέρι


Πώς το κάνουμε:

Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκύθια και τις πατάτες σε ροδέλες.
Πλένουμε και κόβουμε τα καρότα και την τομάτα σε κύβους.
Τα βάζουμε σε ένα μέτριο ταψί αφού τα ανακατέψουμε σε ένα μπολ.
Περιχύνουμε με το λάδι, αλατίζουμε, πιπερώνουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Κλείνουμε την θερμοκρασία του φούρνου, ρίχνουμε την φέτα και αφήνουμε να λιώσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να βάλετε και λίγη γλυκιά πάπρικα. Προσέξτε με το νερό γιατί το κολοκύθι έχει την ιδιότητα να βγάζει υγρά κατά το ψήσιμο.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ