Διαδικασία Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδου για περίπου 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις πιπεριές Φλωρίνης και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 1 - 2 λεπτά. Αραιώνουμε το ντοματοπελτέ στο νερό και τον ρίχνουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να ζαρώσουν τα ντοματίνια. Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά και τα αδειάζουμε στο τηγάνι. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα για 1 - 2 λεπτά ακόμη, μέχρι να πήξει λίγο ο καγιανάς. Αποσύρουμε, σκορπίζουμε τη φέτα χοντροθρυμματισμένη και τη ρίγανη και σερβίρουμε
Υλικά
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι σε ψιλά καρέ
- 1 σκελίδα σκόρδου (ολόκληρη)
- 300 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 2 πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο), στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- 1 κουτ. γλυκού ντοματοπελτέ
- 2 κουτ. σούπας νερό
- αλάτι, πιπέρι
- 2 αυγά
-
Πηγή :
gastronomos.gr
Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία
ΚΟΥΖΙΝΑ