Το φαγητό
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια εξευγενισμένη εκδοχή της τοπικής κουζίνας, με κύρια πρώτη ύλη ψάρια και θαλασσινά. Δοκιμάσαμε πολύ νόστιμους χταποδοκεφτέδες, τηγανητέλια (κολοκυθοκεφτέδες), ωραία λακέρδα και μεζέδες για ούζο, ψητό ψάρι αλλά και φρέσκα όστρακα και οστρακόδερμα μαγειρεμένα όπως πρέπει. Αν θέλετε μεγάλο φρέσκο ψάρι, καλό θα είναι να το παραγγείλετε από πριν.
Η κάβα Μεγάλη ποικιλία σε μυτιληνιά ούζα και λευκό κρασί από τον ελληνικό αμπελώνα.
Επιπλέον πληροφορίες
Λειτουργεί καθημερινά από νωρίς το απόγευμα, ενώ η κουζίνα κλείνει αργά το βράδυ. Το Σάββατο είναι ανοιχτά από το μεσημέρι. Καλό θα είναι να κάνετε κράτηση πριν το επισκεφθείτε. Τις ημέρες που ο αέρας είναι δυνατός εξασφαλίστε ένα τραπέζι που προστατεύεται.