Τροχαίο στην Παναγιούδα | photos

  • Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 10:40

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες Τρίτη γύρω στις 8.20  το βράδυ στο δρόμο Μυτιλήνης – Παναγιούδας στο ύψος του πρώην  "Quebraho" όταν ταξί συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Δυο οχήματα συγκρούσθηκαν με σφοδρότητα, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει γνωστές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δυο οδηγοί καθώς και η 10χρονη κόρη, ενός από τους οδηγούς που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

UPDATE - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Χθες (02-10-2012) το βράδυ, στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης-Μανταμάδου στη Λέσβο, Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 51χρονο ημεδαπό και συνεπιβάτη μια 10χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 25χρονο ημεδαπό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των παραπάνω οχημάτων ήταν ο τραυματισμός του 25χρονου καθώς και της 10χρονης συνεπιβάτη του πρώτου οχήματος.

Ο 25χρονος και η 10χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας) στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο».

 Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης .

 

Και άλλο ατύχημα

 Τις απογευματινές ώρες χθες , στην οδό Ε. Βενιζέλου στη Μυτιλήνη, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 54χρονος και συνεπιβάτη μία 52χρονη βγήκε από την  πορείας της και ανατράπηκε  με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Ο 54χρονος και η 52χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο  Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

SHOWBIZ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ