Σουφλέ με τυριά και ζαμπόν

  • Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 16:29

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για όλες τις περιστάσεις!

Υλικά:

  • 2 πακέτα ψωμάκια του τοστ
  • 150 γρ. γραβιέρα
  • 150 γρ. κασέρι
  • 5 φέτες ζαμπόν
  • 5 αυγά
  • 1 ½ μπουκάλι γάλα
  • λίγο βούτυρο

Διαδικασία:

Κόβετε τις κόρες από τα ψωμάκια του τοστ και τις στρώνετε στον πάτο ενός πυρέξ, ώστε να καλυφθεί όλος. Πάνω σε κάθε φέτα βάζετε μικρά-μικρά κομματάκια βούτυρο. Ρίχνετε τη γραβιέρα και το κασέρι τριμμένα χοντρά. Από πάνω ρίχνετε το ζαμπόν σε κομματάκια. Έπειτα, βάζετε από πάνω άλλη μία στρώση τοστ με βούτυρο. Χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε το γάλα. Ρίχνετε την κρέμα στο σουφλέ και το ψήνετε στους 200ºC έως ότου ροδίσει.

Καλή όρεξη!

  • Πηγή : jenny gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Creme brulle Πατάτες ογκρατέν »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ