Προετοιμασία 15 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά
Υλικα για 6 άτομα
-1½ κιλό μύδια
-3 ντομάτες τριμμένες
-2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετάκια
-1/2 ποτήρι κρασί λευκό
-1 πιπεριά κόκκινη καυτερή
-1 κουτ. γλυκού πάπρικα
-200 γρ. φέτα θρυμματισμένη
-1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μύδια και τα βάζουμε να αχνιστούν με το κρασί και το σκόρδο. Οσα δεν ανοίξουν τα πετάμε. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την καυτερή πιπεριά, την πάπρικα και τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά περίπου. Στο τέλος, προσθέτουμε τη φέτα και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.