Σαγανάκι με μύδια και φέτα

  • Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 15:24

Προετοιμασία 15 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά
Υλικα για 6 άτομα

Υλικά

-1½ κιλό μύδια
-3 ντομάτες τριμμένες
-2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετάκια
-1/2 ποτήρι κρασί λευκό
-1 πιπεριά κόκκινη καυτερή
-1 κουτ. γλυκού πάπρικα
-200 γρ. φέτα θρυμματισμένη
-1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μύδια και τα βάζουμε να αχνιστούν με το κρασί και το σκόρδο. Οσα δεν ανοίξουν τα πετάμε. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την καυτερή πιπεριά, την πάπρικα και τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά περίπου. Στο τέλος, προσθέτουμε τη φέτα και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

 

  • Πηγή : thecookbook.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λαζάνια με σπανάκι και τυριά Κρασί σοκολάτας »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ