Υλικά:
250 γρ. βούτυρο
4 αυγά
1 ½ φλιτζ. Τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζ. Χυμό πορτοκάλι
ξύσμα πορτοκαλιού
3 βανίλιες½ γιαούρτι
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλιτζ. αμύγδαλα και καρύδια τριμμένα
Διαδικασία:
Στην αρχή χτυπάτε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να γίνει αφράτο. Προσθέστε ένα ένα τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Φυσικά μην ξεχάσετε το φλουρί.Τέλος, ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για μία ώρα περίπου. Μπορείτε να τη ν γαρνίρετε με γλάσο σοκολάτας ή ζάχαρη άχνη και κακάο.
Καλή όρεξη και καλή χρονιά!