Υλικά (για 4 άτομα):
- 1 φακελάκι μανιταρόσουπα
- 2 ποτήρια νερό
- 350 γρ. κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 50 γρ. μανιτάρια πλυμένα και ψιλοκομμένα
- 1 αυγό
- 200 γρ. σφολιάτα κατεψυγμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Αδειάζετε το περιεχόμενο του φακέλου σε ένα τηγάνι και προσθέτετε κρύο νερό. Σιγοβράζετε ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να πήξει. Προσθέτετε το κοτόπουλο, τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Αφήνετε να κρυώσει. Στο μεταξύ, έχετε ξεπαγώσει τη σφολιάτα, την ανοίγετε σε φύλλο μέτριου πάχους και σκεπάζετε με αυτό το μείγμα. Με τα υπόλοιπα κομμάτια σφολιάτας διακοσμείτε την πίτα με στρογγυλά σχήματα και φύλλα. Αλείφετε με το αυγό και ψήνετε σε ζεστό φούρνο, στους 220°C για 25-30′ περίπου. Σερβίρετε με ψητές πατάτες.
Καλή όρεξη!