Κουραμπιέδες

  • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 14:06

Υλικά

500 γραμ. βούτυρο λιωμένο

150 γραμ. ζάχαρη άχνη

2 κρόκους αβγών

200 γραμ. αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα

1 κουταλάκι γλυκού σόδα

3 βανίλιες

1 κιλό αλεύρι

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει, ρίχνουμε του κρόκους, τα αμύγδαλα και τέλος το αλεύρι με τη σόδα και τις βανίλιες.Ψήνουμε τους κουραμπιέδες για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.Κατόπιν τους πασπαλίζουμε με μπόλικη ζάχαρη άχνη.

Πηγή: greekcook gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γεμιστή γαλοπούλα Φτιάξτε Cupcakes Brownies με 4 υλικά! »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ