Ζελέ κεράσι

  • Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 18:43

Υλικά για 4 άτομα
600 γραμμ. κεράσια, 4 φύλλα ζελατίνης
40 γραμμ. νερό, 80 γραμμ. ζάχαρη
40 γραμμ. χυμό κεράσι

Εκτέλεση
1. Πλένετε καλά τα κεράσια και αφαιρείτε τα κοτσάνια τους.
2. Τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
3. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό και τη ζάχαρη και τα βράζετε μέχρι να δημιουργηθεί ένα αραιό σιρόπι.
4. Αποσύρετε από τη φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο το μείγμα προσθέτετε τα φύλλα ζελατίνης, το χυμό και τον πουρέ κερασιού.
5. Ανακατεύετε καλά, τοποθετείτε το ζελέ σε φόρμα και το αφήνετε 4 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.

  • Πηγή : elle gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ