Υλικά για 2 άτομα
-1/5 φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
-3 κουτ. σούπας κονιάκ
-2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
-2 κουτ. σούπας κρασί μοσχάτο
-½ λεμόνι (το ξύσμα του)
-11/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
-1 πρέζα κανέλα
-φύλλα φρέσκου δυόσμου
Eκτέλεση
Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ σε μπολ το κρασί, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλη νύχτα. Προσθέτουμε στο μπολ την κρέμα, την άχνη και την κανέλα και χτυπάμε το μείγμα με μίξερ μέχρι να δέσει. Μοιράζουμε την κρέμα σε ποτήρια και τη συντηρούμε στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με λίγο φρέσκο δυόσμο.