Γλυκιά κολοκυθόπιτα

  • Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 13:21

Aλεύρι για 5 φύλλα
• 1½ κιλό κίτρινη κολοκύθα
• 1 κούπα γάλα
• 3 αυγά
• 1 κούπα ζάχαρη
• Λάδι
• 1 ποτήρι κρασιού ρύζι
• 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι
• 1 ποτήρι κρασιού σταφίδες
• Aλάτι

Πλάθετε 5 φύλλα. Tρίβετε την κολοκύθα στον τρίφτη και προσθέτετε το ρύζι, που το έχετε μουσκέψει λίγο, τα χτυπημένα αυγά, το γάλα, τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι, τις σταφίδες και ανακατεύετε καλά. Aπλώνετε στο λαδωμένο ταψί 2 φύλλα και βάζετε τη μισή «τροφή». Πάνω βάζετε ένα φύλλο και την άλλη μισή «τροφή» και πάνω πάνω 2 φύλλα. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο τριμμένο καρύδι.

 
 
 
  • Πηγή : lesvoskitchen.gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ