Υλικά:
• 8 πιπεριές κέρατο, ολόκληρες
• ¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
• 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
• 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
• 2 σκελίδες σκόρδου σε φετάκια
• Αλάτι, πιπέρι
• 8 αβγά
Διαδικασία:
Σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές ώσπου να μαραθούν ελαφρώς, για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τη ζάχαρη, το σκόρδο, και το αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι για να μην πιτσιλίσει η σάλτσα. Σιγομαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι η σάλτσα να πιει τα υγρά της και να μείνει μόνο με το λάδι. Με το πηρούνι, κάνουμε ανοίγματα ανάμεσα στις πιπεριές και προσεχτικά σπάμε στο καθένα από ένα αβγό. Σκεπάζουμε με το καπάκι μέχρι να ψηθεί το ασπράδι, αλλά να μείνει ζουμερός ο κρόκος. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.
Πηγή! jenny gr