Ξεκίνησε με ....α-"Γέρα" | Πρώτη προπόνηση για την ομάδα μπάσκετ της Γέρας photos

  • Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 19:12

Η πρώτη προπόνηση για την ομάδα μπάσκετ της Γέρας Electronet για τη νέα σεζόν είναι γεγονός. Η χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, έναν Πρόεδρο γεμάτο ελπίδες και όνειρα και το νεοαποκτηθέντα προπονητή Γιώργο Καραμβάλη στον πάγκο της ομάδας  που εμφανίζεται με όρεξη για δουλειά και διακρίσεις.

Άπαντες ήταν παρόντες στην "πρώτη" της ομάδας και όλοι ελπίζουν στις προσεχείς έξι εβδομάδες προετοιμασίας να εντοπιστούν οι αδυναμίες και να διορθωθούν, να δουλέψουν όλοι στο έπακρο, να γίνουν αν χρειαστεί οι απαραίτητες προσθήκες και να μπει η ομάδα ακόμα πιο δυνατά στο πρωτάθλημα που αρχίζει τον Οκτώβρη.

Ο Πρόεδρος της ομάδας  Βασίλης Ανδριώτης, δηλώνει έτοιμος να προσφέρει και πάλι την αμέριστη βοήθειά του όποτε τον χρειαστούν και έχει ξεκινήσει ήδη με προσθήκες παικτών:  «Έχουμε ήδη τρεις νέους παίκτες στο ρόστερ, αλλά είναι υπό δοκιμή. Ο ένας εκ των τριών μάλιστα προέρχεται από ομάδα της Α2. Αν όλα πάνε καλά και μείνει ευχαριστημένος ο προπονητής, θα γίνει η ολοκληρωμένη μεταγραφή όσων χρειαστεί» είπε και συμπλήρωσε: «φέτος ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή πορεία και ελπίζουμε να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας».

Όσον αφορά το προπονητή, ο κ. Ανδριώτης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Προτιμήθηκε συν της άλλης γιατί είναι Μυτιληνιός και ξέρει να διαχειριστεί τους ντόπιους καλαθοσφαιριστές».

Ο προπονητής της ομάδας τώρα κ. Γιώργος Καραμβάλης, επαναπατρίστηκε και έχει μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα της Γέρας.

Μετά από επιτυχημένες χρονιές ως βοηθός προπονητή σε γυναικείες και ανδρικές ομάδες της Α1 και Α2 αλλά και σαν πρώτος προπονητής σε ανδρικές και γυναικείες ομάδες της ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα διότι η Γέρα είναι το χωριό μου. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Καραμβάλη. Εν συνεχεία περνώντας στα αγωνιστικά μας είπε: «Έχουμε πολλή όρεξη για δουλειά. Ειδικά με τους πιτσιρικάδες της ομάδας εγώ προσωπικά βλέποντάς τους θέλω να προσπαθώ για το καλύτερο μέρα με τη μέρα». Τέλος, όσον αφορά τους φετινούς στόχους και την πορεία της ομάδας είπε: «Ελπίζω να έχουμε μια καλή πορεία και το πιστεύω. Η ομάδα μπορεί να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική.»

  • Ρεπορτάζ : ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΦΕΛΛΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

SHOWBIZ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ