Όπως αναφέρουν σήμερα τα «Νέα της Λέσβου» ο Αντώνης Πετρέλης εργάζεται εδώ και 20 χρόνια ως επικεφαλής σεφ στο εστιατόριο “Old Mill” του ξενοδοχείου «Elounda Mare Hotel-Relais & Chateaux» στην Κρήτη. Έχει βραβευτεί και στο παρελθόν για τα μοναδικά πιάτα του ενώ έλαβε φέτος ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία και στάθηκε δίπλα σε επώνυμους καταξιωμένους σεφ όπως το Λευτέρη Λαζάρου και τον Έκτορα Μποτρίνι.
Αυτές τις ημέρες μάλιστα- σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα των «Νέων της Λέσβου» βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στον τόπο καταγωγής του αφού το καλοκαίρι οι αυξημένες υποχρεώσεις του στο εστιατόριο δεν θα του επιτρέπουν να επισκεφθεί το νησί
Το περιοδικό «Αθηνόραμα» αναφέρει για τον Λέσβιο σεφ:.
Old Mill 15/20
Σεφ: Αντώνης Πετρέλης
Οι στιβαρές γεύσεις σε σοφές αναλογίες δημιουργούν μια κουζίνα τολμηρή, αλλά ισορροπημένη, που γοητεύει με τη δύναμη και την πρωτοτυπία της. Η στρατηγική χρήση αναγνωρίσιμων ελληνικών υλικών δίνει πιάτα υψηλού επιπέδου, όπως το καρέ από αρνάκι με κρούστα μυρωδικών, τάρτα κρητικής γραβιέρας με λαχανικά και σάλτσα λεμονιού.
Backstage
Αλλαγή πλεύσης φέτος στο πρώτο γαστρονομικό εστιατόριο που φτιάχτηκε στην Ελούντα, καθώς ο σεφ Αντώνης Πετρέλης άφησε πίσω τη μεσογειακή κουζίνα με τις γαλλικές επιρροές.
Ξενοδοχείο «Elounda Mare Hotel-Relais & Chateaux», Ελούντα, Κρήτη, 2810333860, 2810382770.