Υλικά
- 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας
- 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι.
Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της.
Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.
Καλή επιτυχία!