Προετοιμασία 5 λεπτά
Αναμονή 1 ώρα
-1½ φλιτζάνι αλεύρι
-3 κουτ. γλυκού λάδι
-1½ φλιτζάνι μπίρα
-1 αβγό
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Aνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το κουρκούτι να σταθεί για μία ώρα πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Tips: Aντί για μπίρα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σόδα. Aντί για αλεύρι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κορν φλάουρ, αλλά στην περίπτωση αυτήν ο χυλός πρέπει να είναι πιο αραιός. Στο κουρκούτι μπορούμε να χρησιμοποιούμε διάφορα μπαχαρικά για να δώσουμε πιο έντονη γεύση: Πάπρικα, ξερό ή φρέσκο κόλιαντρο, ακόμα και κάρι και κύμινο.