LesvosReport

A+ A A-

Ζώδια. Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 09.04.2012 έως 15.04.2012

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΡΙΟΣ

(21/3 - 19/4)

KRIOSΈχεις ποτέ σκεφτεί πως μία αντίδραση του ανθρώπου απέναντι στο φόβο ή την έκπληξη, πέρα από το να το βάλει στα πόδια, θα μπορούσε να είναι να παγώσει και να μην μπορεί να σκεφτεί, κινηθεί, αντιδράσει; Αυτή την εβδομάδα ίσως να θέλεις να παγώσεις όλα τα μέλη του σώματος σου που μπορεί να δίνουν κίνηση, αφού νιώθεις πως οι δυνάμεις σου σε έχουν εγκαταλείψει και απλά θέλεις να περάσει η εβδομάδα για να φτάσεις στις εξελίξεις της επομένης. Με τον Ερμή στους Ιχθείς, νιώθεις πως ότι και αν σκεφτείς, όπως και αν δράσεις θα υπάρχει πάντα ένας νόμος, ένας κανόνας που θα σε βάζει και πάλι στη θέση σου. Με την Αφροδίτη να σε κάνει να αμφιβάλεις σχετικά με τα σχέδια που κάνεις και την ικανότητα τους να σε ξεμπλέξουν από το λαβύρινθο που έχεις βρεθεί, το μόνο που σου μένει είναι να παρατηρείς τον τρόπο που κινούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι τα νήματα στις ζωές του ώστε να παραδειγματιστείς. Και τέλος, με τον Άρη να έχει σχεδόν σταματήσει ώστε να γυρίσει σε ορθή και πάλι πορεία στις 14/4, είναι σαν να αποφάσισαν (ποιοι άραγε;) να σε χρησιμοποιήσουν ως πειραματόζωο σε ένα ερευνητικό εργαστήριο σχετικό με τους νόμους της κρυογενετικής. Ναι, στο τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να γνωρίζεις αν θα σπάσεις τον τοίχο μπροστά σου ή θα κάνεις αναστροφή για άλλο μονοπάτι. Το αίμα σου αρχίζει να ξεπαγώνει και αναζητά πεδία που θα εκτονώσει την αδρεναλίνη που συσσωρεύτηκε τόσο καιρό στα κύτταρα των νευρώνων σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 - 20/5)

TAYROSΠόσο βέβαιος/η είσαι πως εδώ και περίπου τρεισήμισι μήνες ζεις σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες; Είσαι σίγουρος/η πως τον τελευταίο καιρό ακολουθείς ένα πατρόν ζωής που έχει κοπεί στα μέτρα σου ή μήπως έπεσες στην παγίδα να ακολουθήσεις το μονοπάτι που υπαγορεύει το περιβάλλον σου ή η κοινωνία μέσα στην οποία ζεις; Οι παραπάνω ερωτήσεις, όπως και το μεγάλο ερωτηματικό που έχεις σχετικά με τη λειτουργικότητα της σχέσης σου ή τη δυνατότητα που έχει ο τρόπος που σκέφτεσαι σχετικά με την προσωπική σου ζωή να σε οδηγήσει στο όνειρο που έχεις στο μυαλό σου, θα λάβουν απαντήσεις από το τέλος της εβδομάδας με την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Μάλλον έφτασε η ώρα να σταματήσεις να ονειρεύεσαι, να προγραμματίζεις το αύριο, να σκέφτεσαι πως σύντομα θα έχεις τη σχέση που επιθυμείς και να ζήσεις το τώρα και το σήμερα. Μάλλον είναι η ευκαιρία σου να απομακρυνθείς από μία βαλτωμένη κατάσταση που σε έφθειρε χωρίς να το καταλάβεις και να απαγκιστρωθείς από αγκυλώσεις μίας κοινωνίας που κατάφερε να τις περάσει στο DNA σου. Σίγουρα, από τις 14/4 και μετά, είναι η ώρα να εκφράσεις αυτό που φωνάζει η καρδιά σου.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 - 21/6)

DIDYMOIΠως θα ένιωθες αν σου έλεγα πως έχεις φορέσει τα ρούχα που σου ταιριάζουν, γνωρίζεις ανθρώπους που σε εξιτάρουν εγκεφαλικά και υπάρχει ερωτική χημεία μεταξύ σας, είσαι σε μία δουλειά που σε βοηθά να απαντάς σε ερωτήματα που έχεις και ξαφνικά νιώθεις πως θέλεις να αφήσεις όλα αυτά πίσω σου και να περάσεις στην εικόνα πίσω από το είδωλο που παρακολουθείς μέσα από τον καθρέφτη που έχεις μπροστά σου ή μέσα από τις κάμερες που καταγράφουν τη ζωή σου; Ίσως να νομίζεις πως πρωταγωνιστείς σε μία ταινία παρωδία της ζωής σου, πως σε ωθούν να δοκιμάσεις τις υποκριτικές σου ικανότητες σε ένα φιλμ που γνωρίζεις πως να φέρεις εις πέρας την ώρα που αναζητάς νέες προκλήσεις στη ζωή σου. Όταν η Αφροδίτη συναντά το Νότιο Δεσμό στο ζώδιο σου και ο Βόρειος Δεσμός καραδοκεί από απέναντι, το σήμερα, το τώρα, το εγώ είναι πολύ μικρά για να χωρέσουν αυτά που νιώθεις πως καλείσαι να κάνεις στη ζωή σου. Όταν όμως ο Άρης είναι σχεδόν ακινητοποιημένος στην Παρθένο και περιμένει τη 14η Απριλίου για να επιστρέψει σε ορθή πορεία, για να βγεις από την εξώπορτα του σπιτιού σου και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που αποφάσισες να εντάξεις στη ζωή σου, θα πρέπει να καθαρίσεις την καρδιά σου και όχι μόνο την εικόνα σου. Άρα, φόρεσε ολοκαίνουργια παπούτσια και άφησε αυτή τη διαφορετική λάμψη των ματιών σου να δείξει πως κυνηγάς κάτι άλλο, διαφορετικό από αυτό που έμαθαν όλοι οι γύρω σου να περιμένουν από εσένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 - 22/7)

KARKINOSΠως μπορεί να νιώθει ένας/μία Καρκίνος που του/ης έχουν κόψει την επαφή με την επικοινωνία με τον έξω κόσμο ή που βρίσκεται σε ένα σκοτεινό τούνελ την εποχή που η φύση αρχίζει να γιορτάζει την Άνοιξη; Σίγουρα άσχημα, περιοριστικά και ανυπόμονα ώστε να βρεθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα εκεί έξω που υπάρχει ομορφιά, μυρωδιές, γαλάζιο και Ήλιος. Αυτή την εβδομάδα όμως καλό θα ήταν να σκεφτείς πολύ σοβαρά, και ίσως να αφουγκραστείς με τη βοήθεια της ψυχής σου, αν επιθυμείς να συνεχίσεις να εργάζεσαι με τον τρόπο που συμβαίνει αυτό τον τελευταίο καιρό. Βρίσκεσαι σε μία πολύ καλή εποχή για να ανασκαλίσεις τις επιθυμίες σου σχετικά με την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή, αρκεί να βγάλεις από το νου σου πως πρέπει να λάβεις αποφάσεις με τη λογική. Ο Άρης έχει σχεδόν τραβήξει χειρόφρενο στην Παρθένο και ετοιμάζεται να ορθοδρομήσει στις 14/4 και ο Ερμής στους Ιχθείς διαλύει κάθε αποφασιστική σκέψη μέσα σε μία θάλασσα αμφισβήτησης. Σε τέτοιες περιστάσεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιμάσαι και να καταγράφεις τα όνειρα σου.

 

 

ΛΕΩΝ

(23/7 - 22/8)

LEONΞεκινά μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας ο Άρης και ο Πλούτωνας θα αλλάξουν την πορεία τους, ο μεν πρώτος γυρίζει σε ορθή πορεία στις 14/4 στην Παρθένο, ο δε δεύτερος ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 10/4 θέλοντας να σε κάνουν να λάβεις αποφάσεις σχετικά με την αμοιβή σου από τον επαγγελματικό τομέα. Επειδή όμως και οι δύο πλανήτες είναι σε φάση στάσης, καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να ακούς, να συζητάς, να ενδιαφέρεσαι για το παρασκήνιο αλλά και το προσκήνιο στη δουλειά και την κοινωνική σου ζωή, αλλά να μη λαμβάνεις αποφάσεις. Η ευκαιρία της εβδομάδας μπορεί να είναι τεράστια, να σου προσφέρεται μία εργασία κάπου στο εξωτερικό, να συναντάς ένα άτομο με το οποίο θα μπορούσες να κάνεις μία πολύ πιο σοβαρή σχέση από όσες είχες μέχρι σήμερα, να συζητάς για μία μεγαλεπήβολη επένδυση, αλλά να πρέπει πρώτα να ζήσεις όλα τα παραπάνω στο μικρόκοσμο και μετά να τα περάσεις στην πραγματικότητα. Με λίγα λόγια, δοκίμασε να παίξεις MONOPOLY πριν επενδύσεις με πραγματικά χρήματα, ζήσε με ένα κινέζικο ραδιόφωνο στα αυτιά σου όλο το 24ωρο πριν δοκιμάσεις την επαγγελματική σου τύχη στην Ασία και βγες με αυτό το άτομο που σου έκλεψε την καρδιά για φαγητό κάπου χαλαρά με φίλους και μετά αποφάσισε να μπορείς να δώσεις την καρδιά σου χωρίς να φοβάσαι πως θα την πάρεις πίσω κομματάκια για ακόμα μία φορά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 - 22/9)

PARTHENOSΈχεις κάποια προσωπική ανάμνηση από τις πρώτες στιγμές που συνέρχεσαι από τη νάρκωση μετά από ένα χειρουργείο, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε μέσω διήγησης από άτομα του κοντινού σου κύκλου; Όταν ανοίγεις τα μάτια σου και παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου μέσα από μία θολή εικόνα, το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι η ερώτηση: γιατί με ξυπνήσατε από αυτόν τον τόσο γλυκό ύπνο; Είναι αλήθεια πως ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο σου εδώ και περίπου τρεισήμισι μήνες σε εκνεύρισε, σε έκανε να θέλεις να παραδοθείς μπροστά στην προσωπική σου αδυναμία να ορίσεις τις καταστάσεις που σε επηρεάζουν, σε έκανε να ξεσπάς σε λάθος ανθρώπους τις λάθος στιγμές, σε έβγαλε από τα ρούχα σου όταν έπρεπε να σωπάσεις και να υποταχθείς όταν έπρεπε να αντιδράσεις. Σε έκανε όμως και να ρίξεις τους ρυθμούς σου, να κοιμηθείς περισσότερες ώρες, να σκεφτείς πολλά και για πολύ ώρα, να πέσεις σε νιρβάνα ή κατάθλιψη που από ένα σημείο και πέρα έγινε συνήθεια. Λοιπόν, στις 14/4 που ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία, ΠΡΕΠΕΙ να ξυπνήσεις. Αν ο οργανισμός σου συνήθισε στο υπνωτικό ή στη βαλεριάνα, τότε έφτασε η ώρα να φτιάξεις ένα δυνατό καφέ και να σηκωθείς από το κρεβάτι σου. Α, και καθώς θα υπάρχει πολύς κόσμος γύρω σου την ώρα που θα ξεθολώνει η εικόνα μπροστά σου, φρόντισε να εστιάσεις βλέμμα, αυτί και καρδιά εκεί που βλέπεις ένα άτομο που ήρθε για σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν παιδικές χαρές και για grown-up kids.

 

ΖΥΓΟΣ

(23/9 - 23/10)

ZYGOSΜε τον Πλούτωνα και τον Άρη να έχουν σχεδόν φρενάρει ώστε να αναστρέψουν τις πορείες τους (ο Άρης να γυρίσει σε ορθή πορεία στις 14/4 και ο Πλούτωνας σε ανάδρομη στις 10/4) είναι σαν να στέκεσαι με το χέρι στην πόρτα και να μην είσαι σίγουρος/η αν πρέπει να την ανοίξεις περισσότερο ή να την κλείσεις οριστικά. Αυτή η κατάσταση του να ζεις στο μεταίχμιο, του να παλεύεις αν είσαι έτοιμος/η να βγεις και πάλι έξω στο φως ή πρέπει να παραμείνεις προφυλάσσοντας την ιδιωτικότητα που σου χαρίζει το σπίτι σου (ίσως και η υπάρχουσα σχέση ή η καλυμμένη σου κτηνώδης αυτάρκεια που προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως διαθέτεις) είναι ιδιαίτερα κουραστική, αλλά θα φτάσει στο τέλος της στο τελείωμα της εβδομάδας. Από εδώ και πέρα δεν μπορείς να οραματίζεσαι το καλύτερο μέλλον, αλλά να ζεις το σήμερα με στόχο να αγαπήσεις την καθημερινότητα σου για να φτάσεις σε ένα μέλλον που μπορεί να είναι και καλύτερο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 - 21/11)

SCORPIOSΜε τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται σε οίκους που δείχνουν τη σχέση μέσα από ένα παθιασμένο love affair, δεν είναι καθόλου περίεργο που το μυαλό σου βρίσκεται σε έρωτες και σεξουαλική δράση. Όταν όμως οι δυο πλανήτες που ορίζουν την ομάδα των κυβερνητών σου (Πλούτωνας και Άρης) αλλάζουν πορεία μέσα στην εβδομάδα (ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 10/4 και ο Άρης ορθόδρομος στην Παρθένο στις 14/4) τότε η ζωή σου μέσα από τις κοινωνικές και τις συγγενικές σου σχέσεις αποκτά μία νέα διάσταση που πρέπει να εξετάσεις. Δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεχίσεις να λειτουργείς με τον αυτόματο πιλότο στους δύο παραπάνω τομείς, όπως είχες συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, αφού άτομα που ανήκουν στις δύο παραπάνω κατηγορίες θα εκφράσουν κάτι που μπορεί να σε κάνει να αφυπνιστείς. Μήπως το όλο θέμα έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα της καθημερινότητας σου, που άφησες σε δεύτερη μοίρα τον τελευταίο καιρό, λόγω της ενασχόλησης σου με τον ερωτικό τομέα; Μήπως να δεις καλύτερα τι άλλο πρέπει να εξετάσεις στη ζωή σου πέρα από τις προσωπικές σχέσεις;

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 - 21/12)

TOXOTISΗ εβδομάδα αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από δύο κινηματογραφικά πλάνα που το ένα ακολουθεί το άλλο με στόχο να ενώσουν δύο ζωές που μπορεί να μην έχουν και κανένα κοινό σε μία πρώτη ανάγνωση. Το πρώτο πλάνο, έχει στοιχεία slow motion, αφού με τον Άρη σχεδόν σταματημένο στο Ηλιακό σου ζενίθ και την Αφροδίτη σε tango για δύο με το Νότιο Δεσμό στους Διδύμους, είναι σαν να παρακολουθείς σε μία σκοτεινή αίθουσα τον τρόπο με τον οποίο εισέπραξαν οι γύρω σου τη ζωή σου τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες. Ξυπνούσες το πρωί, χτένιζες τα μαλλιά σου σε ένα ολόιδιο στυλ σε καθημερινή βάση, έπαιρνες το πλαστικό ποτήρι με τη γνώριμη γεύση του καφέ και άνοιγες το βήμα σου για το γραφείο, για τον καναπέ απέναντι από την τηλεόραση, για τη βόλτα στην πόλη με στόχο να παρατηρήσεις τι γίνεται γύρω σου. Συναντήσεις με τους ίδιους ανθρώπους, συζητήσεις για τα ίδια ζητήματα, ανάγνωση ίδιων πρωτοσέλιδων κάθε ημέρα. Στο τέλος της εβδομάδας όμως, και πιο συγκεκριμένα από τις 14/4, ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία στο Ηλιακό σου ζενίθ και η Αφροδίτη βλέπει πως στο κοινό που σε παρακολουθεί τόσο καιρό υπάρχει ένα άτομο που θα σε μάθει να χορεύεις salsa, όσο και αν φοβάσαι να χαρακτηριστείς και πάλι αρχάριος/η. Ναι, θα το τολμήσεις και θα φύγεις από μία επαναλαμβανομένη καθημερινότητα που είχε στόχο να σου μάθει πως δεν αντέχεις τις συμβατικότητες. Το μόνο που έχω να σου ευχηθώ είναι να έχεις ούριο άνεμο και να ξαναβρείς τον κρυμμένο σου παιδικό ενθουσιασμό μπροστά σε κάθε νέο ξεκίνημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 - 19/1)

AIGOKEROSΜε τόσο έντονη πλανητική δραστηριότητα σε ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Ερμής σε Ιχθείς, Αφροδίτη σε Διδύμους και Άρης στην Παρθένο), είναι σαν να σε έχουν βάλει να λάβεις μέρος σε μία παράσταση που δεν έχει σενάριο, ξεκάθαρους ρόλους και πρόβλεψη σχετικά με τα κέρδη που θα έχεις στο τέλος της. Εφιάλτης ακούγεται όλη η προηγούμενη πρόταση, αλλά στην πραγματικότητα είναι και η ευκαιρία σου να δοκιμάσεις να απεμπλακείς από ένα μοτίβο που αν συνεχίσεις να λαμβάνεις τόσο σοβαρά υπόψη σου είναι εξαιρετικά πιθανό να σε οδηγήσει στην παράνοια. Το γεγονός πως ο Ήλιος βρίσκεσαι σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο σχεδόν όλη την εβδομάδα θέλει να σου υπενθυμίσει πως όταν το σώμα σου δεν μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλία και η ψυχή σου είναι μάλλον εγκλωβισμένη, τότε το μόνο που απομένει είναι να αφήσεις το μυαλό και τη σκέψη σου να τριγυρίζουν ανέμελα πάνω από ιδέες, εικόνες, σκέψεις και όνειρα που σε βοηθούν να κοιτάξεις πέρα από τα όρια που έχεις μάθει να βάζεις στη ζωή σου. Από το τέλος όμως της εβδομάδας, με την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία, είναι η στιγμή να δούμε αν κατάφερες να εντάξεις και νέες τεχνικές αντιμετώπισης των καταστάσεων σύμφωνα με τα παραδείγματα που έλαβες από το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινήθηκες τους τελευταίους μήνες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 - 18/2)

YDROXOOSΚαι τώρα έφτασε ο καιρός να μου πεις αν το άτομο που υπάρχει στη ζωή σου, είναι αυτό που μπορείς να θεωρήσεις σχέση ζωής ή ένα περαστικό άτομο από αυτή. Σε ξεκινάω κάπως απότομα την ώρα που βιώνεις τη γλυκιά χαλάρωση, τη στιγμή που έχεις συνηθίσει την ιδέα πως συνεχίζεις να ζεις μέσα από μία περίεργη καθημερινότητα που μπορεί να φτάνει και στα όρια της ρουτίνας. Με τον Άρη όμως να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 14/4 και την Αφροδίτη να σε πολιορκεί με γνωριμίες με ερωτικό περιεχόμενο, είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσεις αν θα μείνεις σε μία σχέση που πέρασε από σαράντα κύματα ή θα αποφασίσεις πως η πόρτα κλείνει οριστικά πίσω σου. Θα πρέπει να έχεις καταλάβει πως σε αυτή τη σχέση που έχεις μπλεχτεί τίποτα δεν είναι απλό, δεν μπορεί να περνάς επιδερμικά κάποιες καταστάσεις και πως η ίντριγκα είναι ένα στοιχείο που δεν καταστρέφει πάντα τις σχέσεις αλλά μπορεί και να τις αναθερμαίνει. Επειδή όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να σκεφτείς λογικά αυτές τις ώρες, γιατί δεν αφήνεις το ένστικτο να σε οδηγήσει σε αποφάσεις; Άλλωστε, αν αποκωδικοποιήσεις προσεκτικά τα σημάδια που θα συναντήσεις μπροστά σου αυτή την εβδομάδα, δε θα χρειαστεί να σκεφτείς και πολύ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

(19/2 - 20/3)

IXTHYESΠως νιώθεις όταν σηκώνεσαι από τον καναπέ σου μετά από μία ταινία που σε έχει συνεπάρει με αποτέλεσμα να έχεις χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου; Πως βιώνεις τις πρώτες στιγμές μετά το σοκ που σου έχει προξενήσει μία απόφαση που έλαβε ένα άτομο και σε επηρεάζει με άμεσο τρόπο; Πως αντιδράς την ώρα που βγαίνεις από το σπίτι σου τα ξημερώματα για να πας στη δουλειά σου και αποχωρίζεσαι τη ζεστή θαλπωρή για να έρθεις σε επαφή με τον κρύο άνεμο; Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σε διδάξει πως ο τρόπος με τον επανέρχεσαι σε μία πραγματικότητα που είχες αφήσει πίσω σου για περίπου τρεισήμισι μήνες, είναι καθαρά προσωπικός και μπορεί να στιγματίσει τη ζωή σου από εδώ και πέρα. Με την Αφροδίτη απέναντι από το Βόρειο Δεσμό και τον Άρη σε ορθή, επιτέλους, πορεία στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο της Παρθένου είναι σαν να βλέπεις τη μελλοντική σου ζωή σαν την τελευταία εικόνα από ένα φιλμ που κατάφερε να σε υπνωτίσει. Δεν είναι ώρα να συνεχίσεις να κάθεσαι αποχαυνωμένος/η στην πολυθρόνα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να συνεχίσεις να μιζεριάζεις και να κλαις τη μοίρα σου, δε χρειάζεται να υπομένεις απόψεις και πράξεις ανθρώπων που δεν παίζουν πλέον κανένα ρόλο στη ζωή σου. Είναι η ώρα της ανάστασης και πρέπει να το γιορτάσεις...

 

 

Πηγή: stardome.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια. Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 02.04.2012 έως 08.04.2012

ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Lesvosreport.gr All rights reserved | Κατασκευή Ιστοσελίδας WEBPACK.GR | Powered by WEBGRECO

Register

User Registration
or Ακύρωση